İletişim

Beslenme

Rehberler

Genel

Beslenme Analizi

Afette Durumlarında Beslenme Hizmetleri

Hekimler için Obezite Mucadele El Kitabı

Obezite Konusunda 70 soru 70 cevap

Obezite ve Fiziksel Aktivite Egitim Modulleri

Türkiye Saglıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı 2014-2017

Türkiyede Aşırı Tuz Tüketiminin Azaltılması Programı

WHO Halk Sağlığında tuzun azaltılması ve iyotun takviye edilmesi stratejileri

Türkiyeye Özgü Beslenme Rehberi

WHO Anne, Bebek, Çocuk, Gençler için Esansiyel Beslenme Eylemleri

Anne 

WHO Hayata İyi Başlangıç İçin İyi Maternal Beslenme

WHO Hamile, Emziren Kadınlar ve Küçük Çocuklarda Optimal İyot Seviyesine Ulaşma

Gebelikte Beslenme ve Anne Sütü (Video)

WHO Postpartum Kadınlarda Demir Uygulaması

WHO Gebelerde Dvit Takviyesi

WHO Anemik Olmayan Gebelerde Demir ve Folik Asit Takviyesi

Emzirme

UNICEF Duyarlı Beslenme Raporu

WHO Emzirme Kılavuzu-Eng.

Çocuk & Ergen

WHO 5-19 Yaş İçin Beden Kitle İndeksi Değerleri

WHO 5-19 Yaş Anthropometrik Ölçüm Değerlendirme Uygulaması

FIGO recommendations on adolescent, preconception,  and maternal nutrition: “Think Nutrition First”

WHO Dijital Dünyada Çocuklara Gıda Pazarlamasıyla Mücadele: Disiplinler Arası İşbirliği

Okul Öncesi ve Okul Çagi Çocuklara Yönelik Beslenme Önerileri ve Menu Programları

Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri

WHO Kadın ve Adolesan Kızlarda Günlük Demir Takviyesi

 

Araştırmalar

Sağlıklı Beslenelim Kalbimizi Koruyalım Araştırma Raporu

TBSA Beslenme Araştırması Sonuç Raporu

Türkiye Çocukluk Çağı Şişmanlık Araştırması COSI-TUR 2016 Özet Rapor

Türkiye Çocukluk Çağı Şişmanlık Araştırması COSI-TUR 2016

Türkiye’de Okul Çağı Çocuklarında (6-10 Yaş Grubu) Büyümenin İzlenmesi (TOÇBİ) Projesi Araştırma Raporu

IDF Diyabet Atlası

WHO Adolesan Obezitesi ve ilgili Davranışlar