TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Ümit Kervan, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Nazilli Devlet Hastanesi’ni Ziyaret Etti.
Gerçekleştirilen ziyarette sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, bilimsel araştırma ve Ar-Ge faaliyetlerinin desteklenmesi ile sağlık alanında kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Prof. Dr. Ümit Kervan, Aydın programı kapsamında Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Prof. Dr. Ümit Kervan, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında, sağlık hizmetlerinin niteliğinin geliştirilmesinin yanı sıra bilimsel araştırma ve yenilikçi uygulamaların sağlık hizmetlerine yansıtılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
TÜSEB olarak, sağlık alanında bilimsel araştırma kapasitesinin güçlendirilmesi ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik kurumlar arası iş birliğinin desteklenmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.



